Sponsing | Felgkongen AS Hopp til innholdet
100% Tilpasningsgaranti | 14 Dagers Åpent Kjøp | Delbetaling | Kjøp nå, Betal Senere!
100% Tilpasningsgaranti | 14 Dagers Åpent Kjøp | Delbetaling

Sponsing

Vil du bli sponset?

Har du en brennende interesse for biler og en evne til å fullføre det du har startet? Vi leter alltid etter nye talenter som trenger litt hjelp underveis. 

Kan hvem som helst bli sponset? 

Det korte svaret er at alle har sjansen til å bli sponset, men vi sponser ikke hvem som helst. Dette betyr at vi setter visse krav for at du skal bli godkjent, men at alle kan søke. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller erfaren. Det viktige er at du er seriøs og at du fullfører det du har tenkt deg å gjøre.

Hva får du ut av sponsing?

Når vi starter et samarbeid med en bilbygger, Så får du tilgang til en sponsor prisliste som gjelder nesten alt på siden. Dette betyr at du kan kjøpe det du trenger til bilen og spare mye penger. Håpet fra vår side er at det vil hjelpe deg med å realisere dine drømmer.

Hva får Felgkongen ut av sponsingen?

Vi liker å bli sett, og det er åpenbart en stor del av grunnen til at vi sponser ulike prosjekter. Derfor er det viktig for oss at du som sponset bilbygger ser på deg selv som en ambassadør for oss. Den andre store grunnen til at vi er sponsor er at vi ønsker å hjelpe og drive næringen videre. Hjørnesteinene i bilstyling er du som brenner for bilene dine og bruker all våken tid på prosjektene dine. Det er takket være deg at vi eksisterer, og det er derfor vi vil gi tilbake.

Ved å sende inn sponsing søknaden din godtar du følgende betingelser:

  • Jeg vil vise et "Felgkongen" -banner eller -merke et sted på kjøretøyet mitt.
  • Jeg vil sende Felgkongen bilder med høy oppløsning av hjulene mine installert fra minst en profesjonell fotografering.
  • Jeg vil delta på minst 1 bilutstillinger eller arrangementer med hjulene mine, hvor jeg vil representere Felgkongen etter beste evne.
  • Jeg vil ALDRI avsløre sponsor informasjon, priser eller generelle detaljer til andre.
  • Jeg vil IKKE selge hjulene i minst ett år etter at jeg har mottatt dem.
  • Jeg forstår at jeg vil være ambassadør for Felgkongen, og vil representere dem på en positiv måte både utenfor og online.

Som sponsor må du nevne oss som sponsor i alle dine sosialemedier (f.eks. Intervjuer, innlegg på sosiale medier som Tiktok, instagram, facebook, youtube og snapchat). I sosiale medier gjøres dette lettest gjennom hashtags (#felgkongen).

Dette trenger vi: 

Kontaktinformasjon

Ditt fornavn og etternavn
Din nåværende adresse
Din e-postadresse
Telefonnummeret ditt
Dine sosialemedier 

Kjøretøy informasjon

Bilmerke, modell, år og trim
Gjeldende bilbilder
Nåværende og fremtidige modifikasjoner

Hvis du føler at du har et kjøretøy eller en markedsføringsstrategi vi vil være interessert i, kan du gjerne kontakte oss på post@felgkongen.no en detaljert e-post som skisserer ideene dine, og vi kommer tilbake til deg med våre tanker .

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne