Hopp til innholdet
Du får varene før du betaler for dem! Velg Svea i kassen for å kjøpe nå og betale senere!
Du får varene før du betaler for dem! Velg Svea i kassen for å kjøpe nå og betale senere!
Det er 17 gode grunner til å velge Felgkongen!

Det er 17 gode grunner til å velge Felgkongen!

 

Dine Fordeler når du Handler hos Felgkongen:

 1. Stort utvalg: Vi tilbyr et bredt utvalg av felger fra anerkjente merker og i ulike stiler, størrelser og farger. Uansett om du er ute etter sporty felger, elegante felger eller robuste off-road-felger, har vi noe som passer dine preferanser og behov.

 2. Kvalitetssikring: Vi legger stor vekt på kvalitet, og alle våre felger gjennomgår nøye kvalitetskontroller for å sikre at de oppfyller høyeste standarder. Du kan være trygg på at du får produkter av god kvalitet når du handler hos oss.

 3. Ekspertise og rådgivning: Vårt kunnskapsrike team står klare til å gi deg profesjonell rådgivning og veiledning i valg av riktige felger til din bil. Vi hjelper deg med å finne de optimale felgene som passer til bilens spesifikasjoner og design.

 4. Passer til ulike kjøretøy: Uansett om du har en personbil eller SUV, har vi felger som passer til forskjellige kjøretøy. Vi tilbyr et bredt spekter av kompatible felger for ulike biltyper.

 5. Konkurransedyktige priser: Vi jobber hardt for å kunne tilby konkurransedyktige priser på våre felger. Vi ønsker at du skal få god valuta for pengene dine og tilgang til kvalitetsprodukter uten å betale overpris.

 6. Enkel bestillingsprosess: Vår nettbutikk gir deg en enkel og brukervennlig bestillingsprosess. Du kan bestille felger online eller besøke oss personlig for å gjøre ditt valg.

 7. Rask levering: Vi streber etter å levere produktene raskt og effektivt. Vi forstår viktigheten av å få produktene i hendene dine så raskt som mulig, og vi samarbeider med pålitelige leverandører for å oppfylle dette. Du kan være trygg på at varene dine blir håndtert med forsiktighet.

  Pakket til høyeste standard
  Alle hjul beskyttet foran og bak
  Tett krympe og lett å åpne
  Håndteres med forsiktighet
  Kvalitetskontroll sjekket
  Fullt forsikret og sporbar

 8. Tilpasningsmuligheter: Vi tilbyr muligheten for tilpasning og personlig preg på felgene dine. Dette kan inkludere valg av farger, finish og designelementer som gjør at felgene skiller seg ut og matcher din stil.

 9. Etterkjøpsstøtte: Vår kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg også etter at du har kjøpt felgene. Hvis du har spørsmål, bekymringer eller trenger assistanse, er vi her for å hjelpe deg.

 10. Sikkerhet og kvalitet: Felger er en viktig del av bilens sikkerhet, og vi sikrer at våre felger oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Du kan stole på at våre produkter bidrar til å holde deg trygg på veien.

 11. Kundestøtte som prioriterer deg: Vi er forpliktet til å gi førsteklasses kundeservice. Vi er her for å hjelpe - Kundestøtte du kan stole på. Du blir behandlet som en konge/dronning hos oss. 👑

 12. Delbetaling: Kjøp nå, Betal Senere. Du får felgene dine i sin helhet selvom du delbetaler😎. Du kan nå være sikker på å kunne kjøpe det du behøver! Søk her!

 13. Trygg handel: Vår nettside bruker SSL-sertifikat. Dette betyr at all informasjon som går gjennom vår nettbutikk blir sikkert kryptert.

 14. Levering helt hjem eller til nærmeste Felgkongen partner.

 15. Levering til ditt nærmeste verksted: ( Må ikke være en av våre partnere).

 16. Garanti: Vi tilbyr 1 år garanti på alle våre produkter.

 17. 100% Passgaranti: Det vil si at vi ikke sender deg felger som ikke passer din bil.

*OBS! Alle kan selge felger, men ikke alle kan tilby servicen vi tilbyr!

BLI EN KONGE DU OGSÅ!

Forrige artikkel Kjøp nå, Betal Senere!
Neste artikkel Godkjente Felger- og dekk dimensjoner til Polestar1 og Polestar2

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne