Kontakt oss | Felgkongen AS Hopp til innholdet
⏰ SOMMERSALG! ⏰
⏰ SOMMERSALG! ⏰

Kontakt oss

Ofte Stilt Spørsmål

Det er mulig at vi ennå ikke har oppdatert vår database med de aller nyeste bilmodellene. Bilindustrien utvikler seg raskt, og det kan ta litt tid å få alle de nyeste modellene inn i søkesystemet vårt. kontakt oss på post@felgkongen.no så hjelper vi deg!

Det kan være flere grunner til at du ikke fant det du lette etter online, for eksempel spesielle spesifikasjoner eller uvanlige størrelser. Vår kundeserviceteam er klare til å bistå deg med å finne den perfekte løsningen. Vi er her for å hjelpe deg manuelt og finne de riktige felgene for deg!kontakt oss på post@felgkongen.no

Vi har utformet vår nettbutikk slik at leveringstiden for hvert produkt er tydelig synlig og tilgjengelig for deg.

1. Søk etter produktet du er interessert i.

2. Klikk på produktet for å se mer detaljert informasjon.

3. På produktsiden vil du legge merke til at leveringstiden er oppført over prisen på varen.

Det er to typer felger i vårt tilbud - fabrikkborede og blank Felger. De første er klare til å bli sendt etter at bestillingen er sendt inn og betalt. De andre (Blank) er felger som er uten monteringshull. I denne typen kan vi bore boltsirkel på forespørsel, og i utvalgte delenummer kan vi også tilpasse ET.

Prisinformasjonen på produktets side er det mest nøyaktige og oppdaterte vi har tilgjengelig. Dersom det står spesifisert at prisen gjelder for 1 stk eller 2 stk eller et sett på produktsiden, så er dette den gjeldende prisen i henhold til produktbeskrivelsen. På produktsiden vil du legge merke til at dette er oppført under prisen på varen.

Selvfølgelig, Vi kan sende felgene/dekkene direkte til ditt lokale verksted. Vennligst klikk på linken for å finne våre monteringspartnere i ditt område. https://felgkongen.no/pages/finn-forhandler-naer-d… *Om du ikke finner en monteringspartner i ditt området. så kan du kontakte oss!

I Norge er det ikke tillatt å montere felger med innpress som avviker mer enn ±7,5 mm per side fra bilprodusentens spesifikasjon. Er bilen f.eks. født med ET45, skal du holde deg til ET37.5-ET45. ET-målet gis i mm, så ET 45 sidder 7.5 mm lenger inne på bilen enn ET37.5. *Selv om vårt søkeverktøy viser at du kan ha lavere. så er det ditt ansvar.

Vi har mer enn 75.000 felger i nettbutikken vår. Vi har også tilgang til over 1 million forskjellige felger i nettverket vårt. Så du kan spørre etter felger som ikke vises på hjemmesiden. send oss en e-post med ønsket ditt. Vi skal selvfølgelig gjøre alt i vår makt for å fremskaffe den ønskede varen.

Hos oss kan du enkelt søke om delbetaling i kassen!

Vi vet at du elsker å spore dine bestillinger, ettersom vi også elsker det når vi bestiller online. Ikke bekymre deg, vi sender deg e-postvarsel med sporingsnummer så snart bestillingen din er sendt fra vårt lager. du kan også spore bestillingen din her: https://felgkongen.no/apps/parcelpanel

Felgkongen deler ikke ut rabattkoder. Men vi har en annen flott måte å holde deg oppdatert på våre spesielle tilbud og kampanjer.

Felgkongen Kundeklubb!

Dette er den beste måten å være blant de første som får vite om våre hemmelige kampanjer og eksklusive tilbud. Du kan enkelt melde deg på her: https://felgkongen.no/pages/nyhetsbrev

Beklager, Felgkongen tilbyr ikke prismatch.

Alle priser er tilgjengelig i nettbutikken og prisene endrer seg ofte. derfor kan ikke vi sende pristilbud. Vi kan gjerne sende deg pristilbud om felgene ikke er tilgjengelig i nettbutikken. Takk for din forståelse

Vi beklager for eventuelle problemer du har opplevd med produktet ditt, og vi er her for å hjelpe deg med å løse dette så raskt som mulig.

Velg skjema:

Retur: https://felgkongen.no/pages/retur

Reklamasjon: https://felgkongen.no/pages/reklamasjon

Skade under transport: https://felgkongen.no/pages/meld-skade

Du kan finne avbestillingsskjemaet på vår nettside ved å gå til https://felgkongen.no/pages/avbestilling. Vennligst fyll ut skjemaet, inkludert din bestillingsinformasjon og grunnen til avbestillingen. Dette vil hjelpe oss med å behandle din avbestilling så raskt som mulig.

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne