Leveringsinformasjon | Felgkongen AS Hopp til innholdet
🇵🇸 Få GRATIS frakt på alle bestillinger over 5.000kr, Bruk rabattkode: westandwithgaza
🇵🇸 Få GRATIS frakt på alle bestillinger over 5.000kr, Bruk rabattkode: westandwithgaza

Leveringsinformasjon

Vi tilbyr en full nasjonal og internasjonal leveringstjeneste

Med over 8 års erfaring med å levere lettmetallfelger og -dekk i hele Norge og til hele Skandinavia, Du kan være trygg på at bestillingen din vil bli sendt sikkert og så raskt som mulig. Vår leveringstjeneste forsikrer bestillingen din fullt ut for trygghet.

Vi tilbyr en nasjonal og internasjonal leveringstjeneste med Posten, Bring, PostNord, TNT, Fedex, UPS, DHL og mange andre verdensledende utleveringsselskaper. Du kan være trygg på at varene dine blir håndtert med forsiktighet.

  • Pakket til høyeste standard
  • Alle hjul beskyttet foran og bak
  • Tett krympe og lett å åpne
  • Håndteres med forsiktighet
  • Kvalitetskontroll sjekket
  • Fullt forsikret og sporbar

Sikker Levering Garantert!

Har du behov for pålitelig levering med trygghet? Vi har deg dekket! Velkommen til vår leveringstjeneste med forsikring inkludert, der din ro og sikkerhet er vår prioritet.

🛡️ Forsikret Levering Fordeler:

  • Full Dekning: Vår forsikring dekker hele verdien av varene dine, slik at du kan slappe av vel vitende om at du er beskyttet.
  • Problemfri Erstatning: Ved eventuelle skader eller tap, sørger vi for rask erstatning eller refusjon, uten unødvendig byråkrati.
  • Sporingsmuligheter: Hold oversikt over forsendelsen din i sanntid og få varsler for å vite nøyaktig når varene dine ankommer.

Leveringstid:

Vi har utformet vår nettbutikk slik at leveringstiden for hvert produkt er tydelig synlig og tilgjengelig for deg.

1. Søk etter produktet du er interessert i
2. Klikk på produktet for å se mer detaljert informasjon.
3. På produktsiden vil du legge merke til at leveringstiden er oppført over prisen på varen.

Under KJØP NÅ "Knappen" Finner du også estimert leveringsdato.

Oppgitt leveringstider er estimat, og ikke en garanti. Avvik kan oppstå når det gjelder leveringsdatoer. I mindre sentrale områder, slik som øyer, øvre strøk i innlandet og Nord-Norge, kan leveringstiden være ytterligere forlenget med 1-4 virkedager.

Vær oppmerksom på at under høysesong (mars, april, mai, oktober og november) kan det forekomme lengre leveringstid. For de fleste områder kan dette medføre en forlengelse på 3-7 Virkedager. Vi i Felgkongen er opptatt av å levere dine varer så raskt som mulig.

Vi leverer normalt dine varer innenfor leveringstiden, men dessverre hender det en sjelden gang at forsinkelser oppstår. Vi arbeider kontinuerlig for å sikre at deres bestillinger blir behandlet og levert så effektivt som mulig.

85% av våre forsendelser leveres i riktig tid.

Lagerbeholdning:

Vi ønsker å informere dere om hvordan lagerbeholdningen fungerer i vår nettbutikk. Når en vare oppgis å være "på lager", betyr dette ikke nødvendigvis at den befinner seg fysisk på vårt lokale lager. Varen kan være på vårt hovedlager eller hos en av våre leverandører.

Det er viktig å merke seg at uansett hvor varen befinner seg, vil dette ikke påvirke leveringstiden. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at vi kan levere produktene til dere så raskt som mulig.

De oppgitte leveringsstedene gjelder uansett hvor varen befinner seg. Dette betyr at uansett om varen er på vårt lager eller hos en leverandør, vil den bli sendt til det angitte leveringsstedet som avtalt.

 

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne