Hopp til innholdet
Kjøp nå, Betal i 2024!
Kjøp nå, Betal i 2024!

VISSTE DU AT VI TILBYR DELBETALING?

 

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling. 

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med engang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at vi får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen til oss – så ordner vi resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe. 

Søknad om delbetaling kan gjøres i kassen. Du må oppgi fødselsnummer og den delbetalingsplanen som passer deg. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

 Fordeler med delbetaling 

  • Du kan kjøpe drømme felgene i dag.
  • Velg delbetalingstid selv.
  • Gjør opp når det passer.
  • Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant. 

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt Varen.

 Du kan velge delbetaling i kassen!

 

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne