Hopp til innholdet
Du får varene før du betaler for dem! Velg Svea i kassen for å kjøpe nå og betale senere!
Du får varene før du betaler for dem! Velg Svea i kassen for å kjøpe nå og betale senere!

Personvern

Vi er Felgkongen (referert til som 'vi' gjennom denne kunngjøringen).

Denne personvernerklæringen forklarer hvilke typer personlige data vi kan samle inn om deg når du kommuniserer med oss. Det forklarer også hvordan vi lagrer og håndterer dataene og holder dem trygge. Den beskriver hvordan vi har tenkt å bruke informasjonen din, hvem vi kan dele den med, hvilke rettigheter du har om bruk av informasjonen din, og hvordan du kan kontrollere hvilken personlig informasjon vi samler inn fra deg.

Vi vet at det er mye informasjon her, men vi vil at du skal være fullstendig informert om dine rettigheter og hvordan vi bruker dataene dine.

Denne personvernerklæringen gjelder når du bestiller fra oss, kontakter oss via e-post eller telefon, besøker butikkene våre, surfer på nettstedet vårt, fullfører en undersøkelse eller undersøkelser, oppretter en online konto, deltar i en konkurranse, abonnerer på markedsføring, engasjerer oss på hvilken som helst sosial medieplattform eller skriv til oss.

Vi håper følgende informasjon vil svare på spørsmål du har, men hvis ikke, ta kontakt med oss ​​på post@felgkongen.no.

1. HVA SLAGS DATA SAMLER VI INN?

Vi kan samle inn informasjonen nedenfor om deg:

- Navnet ditt, kjønn og alder / fødselsdato

- Kontaktinformasjonen din, inkludert fakturerings- og leveringsadresser, telefonnummer og e-postadresser

- Dine nettlesingsaktiviteter, inkludert: detaljer om dine besøk på våre nettsider og hvilket nettsted du kom fra til våre, varer du har igjen i handlekurven, personlige opplysninger som hjelper oss å anbefale produkter av interesse og informasjon samlet inn ved bruk av informasjonskapsler i nettleseren din (du kan lære mer om vår Personvernregler her)

- Kjøp og bestillinger gjort av deg og hvordan du betalte for dem

- En begrenset mengde betalingskortinformasjon

- Hvilken enhet og nettleser eller applikasjon du brukte for å bestille hos oss eller surfe på nettstedet vårt, inkludert IP-adressen din

- Dine markedsføringspreferanser

- Svarene på dine undersøkelser, kommentarer, interesser og tilbakemeldinger

- Posisjonen din

- Din kommunikasjon og korrespondanse med oss

- Alle data du gjør offentlig tilgjengelig, for eksempel håndteringen av sosiale medier eller annen informasjon du kan dele på offentlige sosiale medieplattformer og andre offentlige plattformer

I mange tilfeller gir du data og informasjon du bevisst gir oss. For eksempel når du bestiller, oppgir du frakt- og faktureringsadresse, telefonnummer og e-postadresse. Et annet eksempel er når du kontakter oss, vi har oversikt over hva du skrev til oss, og vi har også kontaktinformasjonen du oppgir som gjør det mulig for oss å svare deg.

Noen personopplysninger samles indirekte gjennom bruk av informasjonskapsler, for eksempel når du surfer på nettstedet vårt. Disse dataene hjelper oss med å forstå din nettleseropplevelse.

I noen tilfeller kan vi samle inn tilleggsdata som er tilgjengelig offentlig, for å hjelpe med markedsundersøkelser og for å forbedre vår virksomhet.

I sjeldne tilfeller kan vi be om ytterligere data fra deg, for eksempel former for ID, for å forhindre svindel og mistanke om ulovlige aktiviteter. 

2. HVORDAN OG HVORFOR BRUKER VI DATAENE DINE?

Generell bruk av dataene dine

- For å behandle bestillinger du gjør ved å bruke nettstedet vårt, en tredjeparts-app (for eksempel facebook shopping) eller i butikken. Hvis vi ikke samler inn dine personlige data under kassen, vil vi ikke kunne behandle bestillingen din og overholde våre juridiske forpliktelser

Det vanligste eksemplet er leveringsbudet, som trenger å vite adressen din og noen andre detaljer for å levere bestillingen din til deg. For eksempel kan det hende at opplysningene dine må sendes til en tredjepart for å levere produktet eller tjenesten du bestilte, og vi kan beholde opplysningene dine i en rimelig periode etterpå for å oppfylle eventuelle kontraktsmessige og juridiske forpliktelser vi har.

- For å svare på spørsmålene dine, refusjonsforespørsler og klager. Vi kan føre oversikt over tidligere korrespondanse / kommunikasjon og fremtidig korrespondanse / kommunikasjon. Vi gjør dette på grunnlag av våre kontraktsforpliktelser overfor deg, våre juridiske forpliktelser og våre legitime interesser i å gi deg best mulig service.

- For å verifisere identiteten din for forebygging av kriminalitet og svindel og oppdagelse av svindel

Dataene dine kan sendes til banken din fra en av våre betalingsleverandører, og banken din bekrefter deretter om de tror det er deg som bruker kreditt- eller debetkortet ditt. Vi gjør dette for å forhindre svindel og tyveri. Dette kalles 3D-sikkert.

- Å tilby varer og tjenester til deg, inkludert oppdateringer om bestillingen din

- For forskning og utvikling, for å forbedre våre produkter og tjenester og bedre forstå hva du vil

- For å overholde juridiske rettigheter eller plikter vi har som kan trenge oss til å avsløre informasjonen din

For eksempel når en offentlig eller juridisk myndighet ber om denne informasjonen fra oss. Dette kan være i forhold til falske aktiviteter eller annen mistenkt ulovlig aktivitet.

- For å administrere eventuelle kontoer du har hos oss

- Å administrere noen av våre loddtrekninger eller konkurranser du deltar i

- Å sende deg kommunikasjon som kreves i henhold til lov eller som er nødvendig for å informere deg om våre endringer i tjenestene vi tilbyr deg

Markedsføring og kampanjer

Direkte salgsfremmende kommunikasjon

Vi ønsker å gi deg tilbud og kampanjer som er mest relevante for dine interesser til bestemte tidspunkter. Vi kan sende deg tekster, e-post og post for å oppdatere deg om disse tilbudene, kampanjene og arrangementene.

Som alltid kan du velge bort denne formen for markedsføring ved å følge trinnene nedenfor. Dette kan imidlertid ikke hindre oss i å kommunisere med deg på måter som bestillingsoppdateringer og retur korrespondanse.

- Du kan velge bort markedsføring av tekstmeldinger ved å følge instruksjonene 'OPT OUT' på tekstmeldingen

- Du kan velge bort e-postmarkedsføring ved å bruke 'UNSUBSCRIBE' -knappen nederst i hver salgsfremmende e-post vi sender

- Du kan velge bort post-, e-post- og tekstmeldingsmarkedsføring ved å kontakte kundesupport på post@felgkongen.no, hvor du kan informere oss om eventuelle endringer du vil at vi skal gjøre for deg. 

Automatisert markedsføring og andre annonser

Etter at du har besøkt nettstedet vårt og / eller har surfet på en rekke produkter, kan det hende du ser bannere på nettet eller reklame på noen andre nettsteder som gjør at disse annonsene kan vises.

Vi bruker pålitelige eksterne reklamebyråer som bruker piksler, informasjonskapsler og annen teknologi for å gi oss reklametjenester, inkludert om markedsføring og automatisert markedsføring.

Vi kan også analysere kjøpshistorikken din hos oss for å gi deg best mulige produktanbefalinger og tjenester. For eksempel, hvis du abonnerer på e-postmarkedsføringen vår, kan du motta en automatisk e-post som er relevant for deg og som inneholder produkter du kanskje vil like. Du kan avslutte abonnementet på disse e-postene ved å bruke instruksjonene ovenfor under overskriften for direkte reklame kommunikasjon.

3. DELING AV DATA MED TREDJE PARTER

Noen ganger deler vi dataene dine med pålitelige tredjeparter. For eksempel leveringskurer og applikasjoner vi bruker på nettstedet vårt som hjelper din generelle opplevelse med oss.

Her følger retningslinjene vi bruker for organisasjoner for å beskytte dataene dine og beskytte personvernet ditt:

- Vi gir bare informasjonen de trenger for å utføre sine spesifikke tjenester, for eksempel e-postadressen din for å sende deg en fraktoppdatering

- De kan bare bruke dataene dine for de nøyaktige formålene vi spesifiserer i kontrakten med dem

- Vi jobber tett med dem for å sikre at personvernet ditt respekteres og beskyttes til enhver tid

- Hvis vi slutter å bruke tjenestene deres, vil noen av dine data som de har, enten bli slettet eller gjort anonymt

De viktigste eksemplene på den typen tredjeparter vi samarbeider med er:

- IT-selskaper som støtter nettstedet vårt og andre forretningssystemer

- Operasjonelle selskaper som leveringskurer

- Direkte markedsføringsselskaper som hjelper oss med å administrere vår elektroniske kommunikasjon med deg

- Google / Facebook og andre nettsteder på internett for å vise deg produkter som kan interessere deg mens du surfer. Dette er basert på enten ditt markedsføringstillatelse eller din aksept av informasjonskapsler på våre nettsteder.

- Datainformasjonsfirmaer for å sikre at detaljene dine er oppdaterte og nøyaktige

Vi kan også dele dataene dine med andre pålitelige tredjeparter, for eksempel:

- Bedriftskjøpere og oppkjøp, markedsføring og forretningsrådgivere / byråer, investorer eller banker

- Advokater og andre juridiske rådgivere eller kriminalitetsforebyggende byråer

- Betalingsleverandører som Stripe eller PayPal

- Offentlige organer og rettshåndhevelsesbyråer, forsikringsselskaper eller domstoler når vi er pålagt å gjøre det

- For beskyttelse av våre kunder eller ansatte og direktører

Vi vil aldri dele dataene dine med tredjeparter for eget formål. Vi deler bare data med pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å gi deg våre varer og tjenester eller hjelper oss å markedsføre og forbedre vår virksomhet.

4. DEN JURIDISKE GRUNNEN VI STOLER PÅ

Loven om databeskyttelse angir en rekke forskjellige årsaker til at et selskap kan samle inn og behandle dine personlige data, inkludert:

Samtykke

- I spesifikke situasjoner kan vi samle inn og behandle dataene dine med ditt samtykke. Du har rett til å trekke deg fra disse markedsføringsformene når som helst.

For eksempel når du merker av i en boks for å motta nyhetsbrev via e-post i form av direkte markedsføring.

Kontraktsmessige forpliktelser

- Under visse omstendigheter trenger vi dine personlige data for å overholde våre kontraktsforpliktelser for å oppfylle våre plikter og utøve våre rettigheter i henhold til en kontrakt eller salg av varer eller tjenester til en kunde.

Hvis du for eksempel bestiller en vare fra oss for levering, samler vi inn adresseopplysningene dine for å levere kjøpet ditt, og sender dem til kureren vår.

Juridisk overholdelse

- Hvis loven krever at vi gjør det, kan det hende vi må samle inn og behandle dataene dine.

For eksempel kan vi videreformidle detaljer om personer som er involvert i svindel eller annen kriminell aktivitet til rettshåndhevelse eller offentlige etater. Dette bidrar til å beskytte våre kunder og ansatte.

Legitim interesse

- I spesifikke situasjoner krever vi at dataene dine forfølger våre legitime interesser på en måte som med rimelighet kan forventes som en del av driften av vår virksomhet og som ikke påvirker dine rettigheter, frihet eller interesser i vesentlig grad.

Disse spesifikke situasjonene inkluderer: Markedsføring og reklame for våre produkter og tjenester, salg og levering av varer og tjenester til våre kunder, forstå kunders spesifikke behov og preferanser, forbedre eksisterende produkter, beskytte kunder og ansatte samtidig som de opprettholder deres helse og velferd, forebygger og etterforsker kriminalitet, overlate kundekontakter og spørsmål, oppfylle våre plikter overfor aksjonærer eller til kunder og investorer.

5. HVORDAN BESKYTTER VI DATAENE DINE?

Vi vet hvor mye datasikkerhet som betyr noe for alle våre kunder. Med dette i bakhodet vil vi behandle dataene dine med største forsiktighet og ta alle nødvendige skritt for å beskytte dem.

Vi sikrer tilgang til alle transaksjonsområder på våre nettsteder og apper ved hjelp av ‘https’ teknologi.

Tilgang til dine personlige data er passordbeskyttet, og sensitive data som betalingskortinformasjon er ikke synlige for noen hos Pursue Fitness Ltd, derfor kan vi ikke ta bestillinger over telefon.

Vi overvåker regelmessig systemet vårt for mulige sårbarheter og angrep, og vi utfører penetrasjonstesting for å identifisere måter for ytterligere å styrke sikkerheten.

6. Hvor lenge holder vi på dataene dine?

Når vi samler inn eller behandler personopplysningene dine, beholder vi dem bare så lenge det er nødvendig for formålet de ble samlet inn for. På slutten av den oppbevaringsperioden vil dataene dine enten bli slettet fullstendig eller anonymisert, for eksempel ved aggregering med andre data, slik at de kan brukes på en ikke-identifiserbar måte for statistisk analyse og forretningsplanlegging.

Noen eksempler på lagringsperioder for kundedata:

Bestillinger

Når du bestiller, lagrer vi personopplysningene du gir oss slik at vi kan overholde våre juridiske og kontraktsmessige forpliktelser.

Regnskap, regulatoriske krav og spesifikke lover

Noen av disse krever at vi oppbevarer data, for eksempel adresse, navn og kontaktinformasjon for en viss periode. Vi lagrer ikke dataene dine lenger enn vi trenger eller er juridisk forpliktet til

7. HVOR BLIR DATA DINE BEHANDLET?

Noen ganger trenger vi å dele dine personlige data med tredjeparter og tjenesteleverandører utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS),  USA. Dette gjøres i henhold til databeskyttelsesloven.


8. Hva kan du gjøre for å hjelpe til med å beskytte dataene dine?

Du bør alltid være forsiktig når du deler personlige data på nettet. Vi vil aldri be deg om å bekrefte påloggingsinformasjonen til bankkontoen eller fullstendig kontoinformasjon. Se nedenfor for informasjon om hvordan du kan beskytte dataene dine ytterligere:

- Hold alle passordene private for å unngå at andre enn deg selv får tilgang til kontoene dine

- Hvis du logger på eller handler på en offentlig datamaskin, foreslår vi at du bruker et privat nettleservindu, ikke lagrer passord eller detaljer og alltid logger av når du er ferdig

- Unngå å bruke de samme passordene for forskjellige online-kontoer

- Sjekk alltid med oss ​​om du er usikker på noe, du kan kontakte kundesupport på post@felgkongen.no

9. KJENN RETTIGHETENE DINE

En oversikt over dine forskjellige rettigheter

Du har rett til å be om:

- Tilgang til personopplysningene vi har om deg, gratis i de fleste tilfeller

- Rettelsen av dine personlige data når de er feil, utdaterte eller ufullstendige

- For eksempel når du trekker tilbake samtykke, eller motsetter deg og vi ikke har noen legitim overordnet interesse, eller når formålet som vi har dataene til har kommet til en slutt

- At vi slutter å bruke dine personlige data for direkte markedsføring (enten gjennom bestemte kanaler eller alle kanaler)

- At vi stopper all samtykkebasert behandling av dine personopplysninger etter at du har trukket tilbake samtykket

- Gjennomgang av en partner av beslutninger som er tatt utelukkende basert på automatisk behandling av dataene dine (dvs. hvor ingen mennesker ennå har vurdert utfallet og kriteriene for avgjørelsen).

Du har rett til å be om en kopi av all informasjon om deg som vi har når som helst, og også å få den korrigert hvis den er unøyaktig. For å be om informasjon, vennligst kontakt post@felgkongen.no. For å be om at informasjonen din blir endret, vennligst oppdater din online konto, eller kontakt vårt kundeserviceteam på post@felgkongen.no.

Hvis vi velger å ikke gjøre noe med forespørselen din, vil vi forklare deg årsakene til at vi nektet.

Din rett til å trekke tilbake samtykke

Når du har gitt oss ditt samtykke til å bruke dine personlige data, har du rett til å ombestemme deg når som helst og trekke tilbake samtykket.

Der vi stoler på vår legitime interesse

I tilfeller der vi behandler personopplysningene dine på grunnlag av vår legitime interesse, kan du be oss om å stoppe av grunner knyttet til din individuelle situasjon. Vi må da gjøre det med mindre vi mener vi har en legitim overordnet grunn til å fortsette å behandle personopplysningene dine.

Direkte markedsføring

Du har rett til å stoppe bruken av dine personlige data for direkte markedsføringsaktivitet gjennom alle kanaler, eller utvalgte kanaler. Vi må alltid etterkomme forespørselen din.

Kontrollerer identiteten din

For å beskytte konfidensialiteten til informasjonen din, vil vi be deg om å bekrefte identiteten din før du fortsetter med enhver forespørsel du gjør under denne personvernerklæringen. Hvis du har autorisert en tredjepart til å sende inn en forespørsel på dine vegne, vil vi be dem om å bevise at de har din tillatelse til å handle.

10. HAR DU SPØRSMÅL?

Vi håper denne personvernerklæringen har vært nyttig når det gjelder hvordan vi håndterer dine personopplysninger og dine rettigheter til å kontrollere dem.

Vi vet at det er mye informasjon, så hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss på post@felgkongen.no, så blir du sendt videre til den aktuelle avdelingen.

Denne kunngjøringen ble sist oppdatert 04.02.2021.

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne