Slik tar du vare på felgene dine | Felgkongen AS Hopp til innholdet
🇵🇸 Få GRATIS frakt på alle bestillinger over 5.000kr, Bruk rabattkode: westandwithgaza
🇵🇸 Få GRATIS frakt på alle bestillinger over 5.000kr, Bruk rabattkode: westandwithgaza
Slik tar du vare på felgene dine

Slik tar du vare på felgene dine

Hva er best å vaske felger med?

Når du skal vaske felger, er det viktig å bruke et egnet rengjøringsmiddel som kan fjerne smuss og bremseslam uten å skade overflaten på felgene. Her er noen vanlige alternativer for hva du kan vaske felger med:

  1. Felgrens: Felgrens er et spesialisert rengjøringsmiddel som er utviklet spesielt for å fjerne bremseslam og annet skitt fra felger. Felgrens kan vanligvis sprayes direkte på felgene, og deretter la det virke i noen minutter før du skyller det av med høytrykksvask eller en vanlig hageslange.

  2. Bilshampo: Bilshampo kan også brukes til å vaske felger, spesielt hvis felgene ikke er veldig skitne. Bland bilshampo med vann og påfør blandingen på felgene med en børste eller svamp. Skyll av med en hageslange eller høytrykksvask.

  3. Husholdningsprodukter: Du kan også bruke husholdningsprodukter som oppvaskmiddel eller eddik til å vaske felger. Dette kan fungere bra for å fjerne lett smuss og skitt, men hvis felgene er veldig skitne, vil du kanskje bruke et spesialisert rengjøringsmiddel som felgrens.

Det er viktig å merke seg at noen felger er laget av spesielle materialer som krever spesiell behandling. For eksempel kan noen kromfelger bli skadet av sterke kjemikalier, og noen aluminiumsfelger kan kreve spesielle poleringsmidler for å holde dem i god stand. Sjekk derfor alltid produsentens anbefalinger for rengjøring og vedlikehold av felgene før du velger et rengjøringsmiddel.

Forrige artikkel Hvilke dekk passer mine felger?
Neste artikkel Hvor står innpress på felg?

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne