Hopp til innholdet
Du får varene før du betaler for dem! Velg Svea i kassen for å kjøpe nå og betale senere!
Du får varene før du betaler for dem! Velg Svea i kassen for å kjøpe nå og betale senere!
Hvordan måle senterring

Hvordan måle senterring

For å måle senterringen på en felg, følg disse trinnene:

  1. Fjern eventuelle dekk eller dekkmontering fra felgen.

  2. Finn senterringen på felgen. Senterringen er den sirkulære flensen som ligger i midten av felgen, og som passer rundt navet på kjøretøyet.

  3. Bruk en skyvelære eller et målebånd for å måle diameteren av senterringen. Sett den ene enden av måleverktøyet mot den indre kanten av senterringen og les av målingen på den motsatte siden.

  4. Hvis du ikke har tilgang til måleverktøy, kan du bruke en enkel metode med en strimmel av papir eller et målebånd. Vri papirstrimmelen rundt navet på kjøretøyet slik at den passer stramt. Deretter markerer du der hvor papiret overlapper. Ta deretter av papiret og mål lengden fra kanten av papiret til markeringen. Dette vil gi deg en omtrentlig diameter av senterringen.

  5. Husk å ta nøyaktige målinger og dobbeltsjekke dem for å sikre nøyaktighet. Det kan også være lurt å måle senterringen på flere punkter rundt sirkelen for å sikre at diameteren er konsistent.

Når du har målt senterringen, kan du bruke denne informasjonen til å finne en passende senterringer som samsvarer med navet på kjøretøyet når du monterer nye felger. En korrekt passende senterring er viktig for å sikre en stabil og trygg montering av felgene på kjøretøyet.

KJØP SENTERRINGER HER

Forrige artikkel Slik gjør du et kupp på Black Week
Neste artikkel Kan man kjøre uten senterringer?

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne