Hvor store dekk kan jeg ha på felg?
Hopp til innholdet
🎉 Sommersalget har nå startet 🎉
🎉 Sommersalget har nå startet 🎉

Hvor store dekk kan jeg ha på felg?

Hvilken størrelse dekk som passer på felgen avhenger av flere faktorer, inkludert bredden og diameteren på felgen, samt bredden og høyden på dekket. I tillegg til størrelsen på felgen og dekket, kan det også være andre faktorer som påvirker maksimal størrelse, for eksempel klaringen til karosseriet og hjulbuene, og eventuelle endringer som er gjort på bilen.

For å finne ut hva som er den største dekkstørrelsen som passer på felgen din, kan du sjekke produsentens anbefalinger for bilen din. Dette kan normalt finnes i bilens manual eller på produsentens nettside. Disse anbefalingene vil gi deg informasjon om hva som er den anbefalte dekkstørrelsen for bilen din.

Du kan også bruke en dekk-kalkulator på nettet for å finne ut hvilke dekk som passer best til din felg, avhengig av størrelsen på felgen og bilen din. Husk imidlertid at det kan være juridiske begrensninger for hvor store dekk du kan ha på bilen din, avhengig av landets lover og regler.

Det er viktig å velge riktig størrelse på dekkene for å sikre at de fungerer riktig og gir optimal ytelse og sikkerhet. Hvis du er usikker på hva som er riktig størrelse for dine felger, kan du kontakte oss så hjelper vi deg!

Forrige artikkel Kan man ha forskjellige felger foran og bak?
Neste artikkel Hvilke dekk passer mine felger?