Hvor står innpress på felg? | Felgkongen AS Hopp til innholdet
🇵🇸 Få GRATIS frakt på alle bestillinger over 5.000kr, Bruk rabattkode: westandwithgaza
🇵🇸 Få GRATIS frakt på alle bestillinger over 5.000kr, Bruk rabattkode: westandwithgaza
Hvor står innpress på felg?

Hvor står innpress på felg?

Innpresset på en felg er vanligvis angitt på innsiden av felgen, og det kan finnes på flere steder. Her er noen steder du kan se etter innpresset på felgen:

  1. Felgmerking: Som nevnt tidligere kan det hende at innpresset er inkludert i felgmerkingen, som vanligvis finnes på innsiden av felgen. Felgmerkingen kan også inneholde annen informasjon om felgen, som størrelse, bæreevne og maksimalt lufttrykk.

  2. Senterhullet: Innpresset kan også være angitt i nærheten av senterhullet på felgen. Dette er det midterste hullet på felgen som går over navet på bilen. Hvis innpresset er angitt i nærheten av senterhullet, vil det vanligvis være oppgitt i millimeter.

  3. Bakskiven: En annen mulighet er å sjekke baksiden av felgen, der monteringsflaten møter felgen. Noen ganger er innpresset angitt på denne bakskiven, som kan hjelpe deg med å finne riktig innpress for felgen.

  4. Produsentens nettside: Hvis du ikke finner innpresset på felgen selv, kan du sjekke produsentens nettside for mer informasjon. Her vil du vanligvis kunne finne tekniske spesifikasjoner for felgen, inkludert innpresset.

Det er viktig å finne riktig innpress for felgen for å sikre at den passer til bilen din og fungerer som den skal. Hvis du er usikker på hvordan du finner riktig innpress, eller hvis du ikke finner innpresset på felgen selv, kan du kontakte oss så hjelper vi deg!

Forrige artikkel Slik tar du vare på felgene dine
Neste artikkel Hvordan måle innpress på felg?

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 varer for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av 3 varer valgt"}

Velg den første varen for å sammenligne

Velg den andre varen for å sammenligne

Velg tredje varen for å sammenligne

Sammenligne